Over Kunstgebit Sneek

Kunstgebit Sneek is dé plek waar je jouw gebit op een vakkundige en professionele manier kunt laten behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprothese, denk aan: volledige prothese, prothese op implantaten of een gedeeltelijke gebitsprothese. Al met al een moderne praktijk met een enthousiast en professioneel team. Tevens is onze praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie het ONT. Dit is de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Maak kennis met ons team!

De diensten die wij leveren en de services die wij bieden, worden gerealiseerd door een gemotiveerd en energiek team. Met z’n vieren staan we sterk in de praktijk, vullen we elkaar goed aan en bieden we de behandeling die jij verdient. We stellen ons graag aan je voor:

Marco Lageveen

Aangenaam, mijn naam is Marco Lageveen en ben gediplomeerd en vakkundig tandprotheticus, met ruim 15 jaar ervaring in het tandprothetisch vakgebied. Wij zijn in 2017 onze eigen praktijk gestart aan de Dokter Boumaweg 4A te Sneek. Wij staan voor een goede samenwerking met onze cliënten waarbij jouw wensen en kwaliteit centraal staan. Heb jij last van een slecht zittende of verouderde gebitsprothese? Dan ben je bij Kunstgebit Sneek aan het juiste adres. Door middel van de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat jouw gebit weer goed komt te zitten.

Cherise Lageveen

Aangenaam, mijn naam is Cherise Lageveen- Zoet Praktijkmanager. Ik ben sinds de opening aanwezig, ik zorg dat alle administratieve werkzaamheden binnen het bedrijf worden geregeld. Verder ben ik ook een aantal dagen achter de balie te vinden, waar ik de mensen in ontvangst neem en verdere balie werkzaamheden verricht. Ik zorg dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt zodat, de tandprotheticus en tandtechnici zich kunnen richten op hun werk en de cliënten.

Iris Smeding

Aangenaam, Mijn naam is Iris Smeding ik ben sinds 2021 bij Kunstgebit Sneek werkzaam en volg inmiddels de opleiding tandtechniek. Ik ondersteun nu vooral in de techniek en vindt het leuk om mee te werken aan het vervaardigen van een mooie glimlach voor de cliënten.

Een hoop ervaring en een fijne sfeer!

Door onze brede ervaring in ons vakgebied, staan wij zelfverzekerd en met plezier in de praktijk. Er hangt altijd een fijne en ontspannen sfeer, aangezien wij dit erg belangrijk vinden in de praktijk.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Sneek is een laagdrempelige en kleinschalige praktijk waar een persoonlijke benadering en ontspannen sfeer voorop staan. Bent u niet tevreden over uw gebitsprothese doordat, deze bijvoorbeeld pijnlijk is of u er niet mee durft te lachen kom dan langs voor een oplossing.