Kunstgebit Sneek & Leeuwarden staan voor je klaar!

Onze specialisten in Sneek, Leeuwarden en omgeving helpen jou graag bij het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Jouw wens staat centraal!

Over Kunstgebit Leeuwarden

Kunstgebit Leeuwarden is dé plek waar je jouw gebit op een vakkundige en professionele manier kunt laten behandelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprothese, denk aan: volledige prothese, prothese op implantaten of een gedeeltelijke gebitsprothese. Al met al een moderne praktijk met een enthousiast en professioneel team. Tevens is onze praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie het ONT. Dit is de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici.

Reparatie binnen een uur klaar

Gratis parkeren voor de deur

Welkom zonder afspraak

Alleen de modernste methodes en technieken

Tandtechniek is een nauwkeurig vak, waarbij werken met de nieuwste methodes en modernste technieken belangrijk is. Op die manier bereiken we samen de beste resultaten. Bij kunstgebit Sneek werken we uitsluitend met de nieuwste en modernste technieken. Op die manier waarborgen we onze kwaliteiten en voorzien we jou van de allerbeste service.

Onze diensten

3D printen

Hoogwaardige gebitsmodellering

Kunstgebit

Volledige gebitsprothese

Klikgebit

Kunstgebit op implantaten​​

Noodprothese

Immediaatprothese

Partiële prothese

Gedeeltelijke protheses

Reparatie

Wij repareren binnen een uur

Al jarenlange ervaring in de tandtechniek

Door onze jarenlange ervaring in de tandtechniek, hebben wij een expertise en liefde voor het vak opgebouwd die zeker terug te zien is in ons werk. Bijscholing en blijven leren vinden wij ontzettend belangrijk, niet alleen om onze huidige kennis op peil te houden, maar ook om nieuwe technieken en methodes te ontwikkelen en bij te schaven. Wij behandelen onze cliënten op een manier die zij prettig vinden, nemen de tijd voor ze en luisteren aandachtig naar hun wensen.

Langskomen zonder afspraak? Geen probleem! Je kunt bij ons terecht voor:

 • Pijnklachten;
 • Reparaties;
 • Advies;
 • Beoordeling van uw gebitsprothese.

 • Mocht hieruit blijken dat je een nieuwe prothese nodig hebt, dan zullen wij hier vervolgens een afspraak voor inplannen. Ook voor het implanteren hebben wij een samenwerking met een tandarts- implantoloog/ kaakchirurg. De tandprotheticus zal vervolgens voor de cliënten een goed passende en functionerende gebitsprothese aanmeten.

  Neem contact met ons op!

  Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

  Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Sneek is een laagdrempelige en kleinschalige praktijk waar een persoonlijke benadering en ontspannen sfeer voorop staan. Bent u niet tevreden over uw gebitsprothese doordat, deze bijvoorbeeld pijnlijk is of u er niet mee durft te lachen kom dan langs voor een oplossing.