3D kunstgebit

In speciale 3D programma’s kunnen wij jouw (nieuwe) kunstgebit (deels) vormgeven ontvangen. Met oog voor details en persoonlijke aandacht zorgen wij voor jouw nieuwe gebitsprothese met perfecte pasvorm en duidelijk het juiste comfort. Wij luisteren naar jouw wensen en stemmen samen jouw ideale kunstgebit af. 

Wat is een 3D kunstgebit?

Een 3D kunstgebit is een geavanceerde vorm van prothese die met behulp van 3D-printing technologie wordt vervaardigd. In tegenstelling tot traditionele kunstgebitten, die handmatig worden gemaakt, worden 3D kunstgebitten digitaal ontworpen en vervolgens laag voor laag geprint met behulp van speciale materialen.

Voordelen van een 3D kunstgebit

Voordelen van een 3D-kunstgebit

  1. Perfecte pasvorm : Een van de grootste voordelen van een 3D-kunstgebit is de perfecte pasvorm. Omdat het kunstgebit digitaal wordt ontworpen op basis van een scan van je mond, past het precies op je tandvlees en zorgt het voor een comfortabele en stabiele pasvorm.

  2. Verbeterde esthetiek : 3D-printtechnologie maakt het mogelijk om grote en realistische kunstgebitten te maken. Dit betekent dat je kunstgebit er natuurlijker uitziet en beter verleden bij je gezichtskenmerken. Dit kan je zelfvertrouwen vergroten en je een stralende glimlach geven.

  3. Duurzaamheid : 3D kunstgebitten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en duurzaam zijn. Dit betekent dat je kunstgebit langer meegaat en minder snel beschadigd raakt.

Contact

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Tandprothetische Praktijk Kunstgebit Sneek is een laagdrempelige en kleinschalige praktijk waar een persoonlijke benadering en ontspannen sfeer voorop staan. Bent u niet tevreden over uw gebitsprothese doordat, deze bijvoorbeeld pijnlijk is of u er niet mee durft te lachen kom dan langs voor een oplossing.